onsdag 31 oktober 2012

fredag 26 oktober 2012

Porträtt klart

Tusen tack till duktiga geminaarts.blogg.se för ett otroligt snyggt porträtt på mig och mina katter.

Ny tavla

Denna fina tavla fick följa med hem idag. Den har kostat 1500 kr men jag fick den för 350 kr. Helt sjukt bra köp!:)

Mysmössor

Igår åkte min älskade björnoparmössa/halsduk på för första gången i år. Idag köpte jag en minst lika mysig mysse på H&M

torsdag 18 oktober 2012

Underbara du

Det är väl sällan man ser mig le/skratta på bild tror jag. Men här är en bild från idag då jag var barnvakt åt mitt älskade lilla gudbarn Elma.

Bloglovin

Är det bara jag som avskyr uppdateringen till bloglovin? Sjukt osmidigt. Går hellre in via safari och glor igenom alla bloggar jag följer än att rassla omkring i appen.. Inget ligger i ordning och det är bara förvirrande.

Mycket irriterande. Skulle aldrig ha uppdaterat om jag visste detta.

Nåja. Min steampunk maskeraddräkt har kommit nu och jag kunde ha den. Vilken lycka! Det blir den högra alltså:)

tisdag 16 oktober 2012

BebisMolle

Min lilla griskatt har ockuperat babygymmet hos mamma och pappa. Han har nog legat och trynat där hela veckan då vi var i spanien kan jag tänka mig, älskade katt.

Torka aldrig tårar utan handskar

Kom hem från spanien 03 inatt. Blev några timmars sömn innan jag satte igång avsnitt 1 av Jonas Gardells serie Torka aldrig tårar utan handskar.

Jag såg avsnitt 1 och avsnitt 2. Grät och hulkade som ett litet barn. Gardell är ett geni. Sån fantastiskt vacker serie som gör att man känner all sorg och smärta i hela hela kroppen. Även fina ljusglimtar.

Jag är glad att jag inte såg denna serie i spanien, utan sparde tills jag kom hem och kunde se hemma i soffan och gråta hur bäst jag ville.

Jag rekommenderar alla där ute att se denna serie. Finns på svtplay. Den berör, minst sagt.

torsdag 11 oktober 2012

Spanien spagat

Är detta det enda jag gör i spanien tänker väl ni;)

onsdag 10 oktober 2012

Stretch i spanien

Geminaarts

Jag har beställt ett porträtt på mig och mina katter och ni måste bara se hur fint det är! Det är inte färdigt ännu men visst är det fantastiskt?

Www.geminaarts.blogg.se kan verkligen sin grej!

måndag 8 oktober 2012

Spanien å spanien

Hej blogg'n.

Imorgon åker jag till spanien med familjen. Det ska bli riktigt skönt att få komma bort lite och se något nytt. Har med mig sons of anarchy hela säsong 4 i luren så jag har att se på planet och vid annan dötid. Fick offra mycket bilder och appar för att få plats men det var det värt! Jag gör nog allt för Jax, Opie och Gemma <3 Kan iofs föra tillbaks allt sen.

Jag blir i alla fall kvar i spanien i en vecka och jag ska se till att hitta trådlöst så jag kan uppdatera här.

Har haft pass med mina nivå 2:or ikväll och jädrar vad grymma dom är! Flera stycken som släppte händerna när dom hängde upp och ner. Vet själv vilken lycka det var för mig första gången. Grät typ av lycka.

Nåja. Träningsvärk och öm i kroppen är jag från djupstretchen igår. Har fått mig en sträckning på det högra innerlåret.

En tanke: jag har snett bäcken, egentligen väldigt snett bäcken, kan det ha något samband med att jag sträcker mig ofta och överanstränger mig i spagat och i splitstretch? Har vi något snille som kan något om snea bäcken för jag kan inte ett skit.

Nä godnatt nu

tisdag 2 oktober 2012

Church street, indiska och bio





Har haft en riktigt trevlig kväll med Sara idag. Vi åt först mat på church street och sedan shoppade vi orientalgalningar loss på indiska. Efter det blev det bio, hamilton, och såfort vi satte oss inne på bion så började min mage att krampa, kunde knappt andas för att det gjorde så ont så jag missade väl mer eller mindre hälften av handlingen eftersom jag fokuserade på att inte bli skitnödig ungefär.
Det härligaste av allt var väl ändå att det satt en gubbe bredvid mig som suckade genom NÄSAN jag vet inte hur många gånger, jag tappade räkningen när han var uppe i 30. Det var lååånga djupa suckar och vid varje inandning så PEP DET SJÄLVKLART I SNOKEN PÅ KARLJÄVELN (ni som har följt mig ett tag vet hur otroligt mycket jag hatar pipande näsor) och vid varje utandning så kom det en kall, hård och vidrig vind på mitt ben. Dessutom satt han och prasslade med sin förbannade jacka hela jävla tiden så jag höll på att få psykbryt.

Förutom detta så var det en riktigt fin kväll med bästa Sara!

måndag 1 oktober 2012